رجوی همیشه در ملاقاتهای اطلاعاتی که مسئولیت آنرا شخصا بعهده داشت درخواست هایی را نیز از طرف مقابل می کرد . البته رجوی در برخی از نشست های عمومی و برای روحیه دادن به اعضای سازمان تنها از امکاناتی که از عراق گرفته بود را برای آنها تعریف میکرد. و اینکه در مقابل گرفتن این امکانات سازمان چه چیزی به عراق داده است، بحثی نمی شد.

توضیحات: کتاب خداوند اشرف از ظهور تا سقوط  » به قلم آقای سیدحجت سیداسماعیلی عضو پیشین شورای مرکزی و ستاد اطلاعاتی فرقه تروریستی مجاهدین، در سال ۱۳۹۳ توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی در ۱۵۰۰ نسخه چاپ و در همان سال انتشار یافت. این کتاب بدلیل استقبال مخاطبان در پائیز سال ۱۳۹۶ در تیراژ ۱۰۰۰ نسخه و با ویرایش جدید توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی مجددا به چاپ رسید. کتاب خداوند اشرف از ظهور تا سقوط در ۵ بخش ، ۱۶ فصل و در ۹۴۰ صفحه به رشته تحریر درآمده و نگاهی مستند و تاریخی به روند فرقه گرایی در سازمان مجاهدین خلق است که در ردیف فرقه های ی – مذهبی دسته بندی گردیده  است.

بخش پنجم – فصل شانزدهم:

عنوان مطلب: فعالیت های اطلاعاتی فرقه تروریستی مجاهدین» در خدمت  سیستم های اطلاعاتی عراق

صفحات ۷۳۶ الی   ۷۴۱

آنچه که رابطه بین مجاهدین و دولت عراق را مستحکم میکرد و حضور فرقه رجوی در خاک عراق را تداوم می بخشید تنها حول دو محور  اطلاعات و عملیات بود.

ستاد روابط و اطلاعات سازمان ارتباط فعالی با افسران اطلاعاتی – امنیتی (مخابرات عراق) و همچنین  استخبارات ارتش عراق داشت.  

بنابراین  تغذیه  اطلاعاتی  سیستم های فوقا الذکر  و پاسخ گویی به انبوه سوالات اطلاعاتی  آنها در مورد وضعیت نظامی ، ی و اقتصادی ایران همیشه در دستور کار ستاد اطلاعات و روابط  سازمان قرار داشته و در اولویت کاری بود. بعبارتی جمع آوری اطلاعات به ارگانهای اطلاعاتی و نظامی عراق از وظایف مبرم سازمان محسوب می شد.

تغذیه اطلاعاتی این ارگانها در چندین رده انجام میگرفت.

بخشی از این اطلاعات که معمولا اطلاعات استراتژیک نیز گفته میشد، خاص ملاقات های شخص رجوی بود. این ملاقات ها می توانست با صدام حسین،  و یا مسئولین ی و  نظامی عراق مثل عزت ابراهیم (معاون اول صدام)  ،  مسئول مخابرات، فرمانده استخبارات (اطلاعات ارتش)  و یا  فرمانده ستاد ارتش عراق و سایر مسئولین در چنین سطحی باشد.

همیشه  چند روزی قبل از  ملاقات های مسعود یک تراکم کاری  در ستاد اطلاعات وجود داشت. در ستاد اطلاعات برای ملاقات های مسعود آلبوم های کاری و باصطلاح ملاقاتی خاصی تهیه می شد.

در این آلبوم ها نقشه های نظامی مخصوص از مناطق مرزی و عمق وجود داشت  و  برای هر جبهه عملیاتی یک نقشه رنگی در نظر گرفته میشد و تمامی اطلاعات گسترش یگانهای ارتش و سپاه تا سطح تیپ  و تا عمق مراکز لشگرها روی آن با علائم استاندارد نظامی نشان داده میشد. این نقشه ها با آخرین اطلاعاتی نظامی موجود در  ستاد اطلاعات بروز میشد.

علاوه بر این جدولی از گسترش لشگرها و تیپ های مستقل مستقر در مناطق مرزی تهیه میشد که در این جدول نام لشگر – رسته – محدوده پدافندی – محل استقرار و گسترش  تیپ های آن و نام فرمانده لشگر و در کادر اطلاعات کلی و کلیدی آورده میشد و حتی بعضا و بسته به موضوعیت آن آخرین اخبار دریافتی در مورد جدیدترین خریدهای تسلیحاتی و هوایی ایران نیز همراه این مجموعه بود.

بنابراین ستاد اطلاعات  اخبار جدید و در واقع آخرین اطلاعات موجود خود را  تا لحظه ملاقات آماده میکرد. ستاد اطلاعات  از محتوای ملاقات رجوی و اینکه طرف ملاقات کیست اطلاع نداشت .  فقط میدانست که ملاقات است و بایستی آلبوم های اطلاعاتی را آماده کرد.

این معنی همان استقلال ایدئولوژیک –  تشیکلاتی و ی و نظامی سازمان بود!!؟؟  که همیشه رجوی در نشست های عمومی با اعضاء سازمان از آن دم میزد ولی خیلی از مسئولین و ما در دلمان به رجوی می خندیدیم و تنها تناقضی بود که جرات بیان آنرا نداشتیم. آلبوم ها پس از تهیه شدن ، توسط مترجم به عربی ترجمه میشد و روی نقشه ها نیز اطلاعات گسترش یگانها به عربی نوشته میشد. مسئولیت تهیه تمامی بریف های نظامی – اطلاعاتی بعهده ستاد اطلاعات بود. ستاد اطلاعات وظیفه داشت اطلاعات تمامی ملاقاتها را  که نیاز به تبادل اطلاعات نظامی داشت را تامین کند. علاوه بر اخبار نظامی، اخبار ی نیز که معمولا مسئول تهیه آن ستاد  ی بود،   بخشی از آلبوم ملاقات مسعود را تشکیل میداد.

رجوی همیشه در ملاقاتهای اطلاعاتی که مسئولیت آنرا شخصا بعهده داشت درخواست هایی را نیز از طرف مقابل می کرد . البته رجوی در برخی از نشست های عمومی و برای روحیه دادن به اعضای سازمان تنها از امکاناتی که از عراق گرفته بود را برای آنها تعریف میکرد. و اینکه در مقابل گرفتن این امکانات سازمان چه چیزی به عراق داده است، بحثی نمی شد.

معمولا درخواست هایی که رجوی از طرف مقابل داشت موضوعات مختلفی را شامل می شد.  بخشی از آنها امکاناتی و بخشی دیگر عملیاتی و یا شناسایی و یا اجازه نفوذ تیم های سازمان  برای عملیات در داخل کشور  بود. که البته عمده منافع آن نیز به جیب عراق می رفت.  ذیلا  برخی از این درخواست ها آورده میشود. . . . . .


«صدای آمریکا» چگونه به ماشین تبلیغاتی ترامپ و گروه تروریستی مجاهدین تبدیل شد؟ ، سایت راه نو ، پایگاه خبری اینترسپت

نقش فرقه تروریستی مجاهدین خلق در بقای صدام حسین – سی امین سالگرد اشغال کویت ، سایت ایران اینترلینک ، آقای جواد فیروزمند

فعالیت های اطلاعاتی « مجاهدین » در خدمت سیستم های اطلاعاتی صدام- برگرفته از کتاب «خداوند اشرف از ظهور تا سقوط» ، سایت راه نو ، آقای سیدحجت سیداسماعیلی

دوران پسا صدام و ناکجا آباد راهبرد سیاست های ایذایی فرقه تروریستی رجوی ، سایت ره نو ، آقای سعید پارسا

اطلاعات ,های ,اطلاعاتی ,عراق ,ستاد ,سازمان ,ستاد اطلاعات ,و در ,های اطلاعاتی ,رجوی در ,و اینکه ,اسناد انقلاب اسلامی ,مرکز اسناد انقلاب ,آقای سیدحجت سیداسماعیلی ,آنها تعریف میکرد
مشخصات
آخرین جستجو ها